Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 800 g batatinha nova
- 300 g broa de milho de véspera partida em pedaços
- 20 g coentros
- 3 dentes de alho
- 70 g azeite, mais q.b. p/ untar e temperar
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g presunto cortado em cubos
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2725.7 kJ / 651.5 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 7219.1 mg
Alternatieve recepten
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1h 30min
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 Min
Empadão de batata-doce e bacalhau
1h 40 min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1h 15 min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1 godz. 35 min
Bacalhau de cebolada e broa
1 Std.
Bacalhau da consoada gratinado
1h 15 min
Bacalhau na broa
1 Std.
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45 Min
Bacalhau de forno
1 Std.
Bacalhau com broa e pimentos
1 Std.
Bacalhau com grão e broa
45 Min