Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g cabrito cortadas em pedaços
- Sal q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 250 g tomate maduro s/ pele cortado em pedaços
- 30 g banha
- 50 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Fatias de pão tipo alentejano q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2935.3 kJ / 701.6 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 227.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bochechas de porco
9h 10min
Ensopado de borrego
1 Std.
Feijoada de buzinas
1 Std. 30 Min
Sopa de peixe alentejana
40min
Poejada
45min
Cozido à portuguesa
1h 35min
Caldeirada de peixe
45min
Polvo guisado do Faial
1h 10 min
Caldeirada à algarvia
3h
Coelho com feijoca e arroz
1h 10 min
Raia alhada
40min
Coelho à diplomata
50 Min