Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola, cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 150 g tomate, fresco ou enlatado
-
1
cubo de caldo de legumes (para 0,5 l)
of 1 c. chá cheia de caldo de legumes caseiro - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó
- 50 - 100 g vinho branco
- 350 g abobrinha, cortada em cubos
- 200 g cenoura, cortada em rodelas
- 200 g cogumelos, laminados
- 400 g tofu firme, cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de manjericão seco
- 1 c. chá de orégano seco
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 756 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Tofu com caril katsu vegan
1h
Strogonoff de legumes
30min
Polenta com ragu de grão de bico
Nessuna valutazione
Legumes com arroz vietnamita
40min
Estufado de beringela picante
30min
Bolonhesa de lentilhas
35min
Salada de quinoa
40min
Caril de lentilhas
1h 30min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55min
Caril Massaman de beringela vegan
50min