Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten

Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten

4.1 8 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 45min
1 dose

Ingrediënten

  • açúcar
    190 g
  • arroz p/ risoto
    250 g
  • farinha de milho mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • manteiga cortada em pedaços pequenos
    220 g
  • gemas de ovo
    7
  • fermento p/ bolos (optioneel)
    1 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Eiwitten 58 g
Calorieën 18380 kJ / 4393 kcal
Vetten 238 g
Vezels 9.2 g
Koolhydraten 499 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...