Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada frio
- 25 g pão ralado
- 50 g água
Massa principal
- 90 g água
- 100 g farinha de centeio tipo 130
- 220 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 1 c. chá de banha
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
- Eiwitten
- 63.5 g
- Koolhydraten
- 410.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 42.8 g
- Natrium
- 4870.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Bijoux de trigo e centeio
15sa 20 dk
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão rústico
2h
Nuvem de espelta
16h 30 min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min