Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 280 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 1 c. chá de canela em pó
- 50 g açúcar
- 110 g manteiga
- 2 ovos
Recheio
- 20 g farinha de milho branco
- 20 g água
- 450 g maçã cortada em cubos pequenos
- 450 g pera cortada em cubos pequenos
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
-
10
g aguardente
of 10 g kirsch - ½ c. chá de canela em pó
- 150 g açúcar
- 25 g manteiga à temperatura ambiente
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Gelado q.b. p/ servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1241 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de abóbora com recheio de chocolate
1h 20min
Bolo de abóbora assada e especiarias
1 Std. 40 Min
Piza de Nápoles
50 Min
Tarte de maçã
50 Min
Clafoutis de ananás
35 Min
Tarte Tatin de pera
1 Std. 30 Min
Tarte leve de amora
1 Std. 30 Min
Galete de alperce
45min
Tarte de maçã
35 Min
Tarte de pera e amêndoa
1h 20min
Peras a vapor com massa folhada
1 Std.
Girafa torta
30 Min