Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peru
- 600 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 peru (6000 g aprox.)
- 2 laranjas cortadas em quartos
- 2 limões cortados em quartos
- 600 g água
Recheio de castanhas
- 800 g água
- 500 g castanhas congeladas
- 200 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
Recheio de carnes
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 1000 g água
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 500 g carne de vaca picada
- 300 g carne de porco picada
- 3 salsichas de porco s/ pele
- 50 g sobras de pão, demolhado em água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 2 pitada de sal
- 2 pitada de pimenta
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 ovos cozidos cortados em pedaços
- 1 cebola p/ separar os recheios
- 1 bife de peru
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panacota de figo
4 godz. 10 min
Ensopado de borrego
1sa
Peru de Natal
1sa 30 dk
Moqueca de camarão
1sa
Lombinho en croûte
10h 15min
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1h 35min
Cheesecake de mirtilos
5h
Caril de borrego
45 Min
Perna de peru com puré de maçã
11 godz. 30 min
Perdiz de escabeche
24h
Arroz de cabidela
1 Std. 10 Min
Borrego mediterrânico
10 Std.