Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Gemüsezwiebel (ca. 250 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 6 Chilischoten, getrocknet
-
50
g Rapsöl
of 50 g Sonnenblumenöl - 1 Apfel, Sorte Granny Smith, geschält, geviertelt
- 2 EL Paprika edelsüß (10 g)
- 40 g Balsamico, dunkel
- 100 g Ketjap Manis (indonesische Sojasauce)
- 25 g Austernsauce
- 500 g Ketchup, z.B. selbst gemachter Sansibar-Ketchup
- 250 g passierte Tomaten, konserviert
- 1 TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen, z.B. Sansibar-Pfeffer
- 1 EL Backkakao
- 60 g Zuckerrübensirup, hell
- 1 TL Salz
- ¼ TL Paprika de la Vera (Pulver von geräucherten Paprikaschoten) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2469 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
BBQ-Sauce
20 min
Remoulade
10 min
Balsamico-Schalotten
19h
Chefsauce
10 min
BBQ Rub
10 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Barbecue-Sauce
2 Std.
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
BBQ-Sauce
35 min
Orient-Rub
15 min
Tortilla-Chips mit Tomaten-Mango-Salsa
2 Std.
Würzige Aioli mit Sherry
40 Min