Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 150 g sobras de pão partido em pedaços
- 100 g leite
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g curgete cortada em pedaços
- 400 g bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em pedaços
- ½ c. chá de sal
Béchamel
- 300 g leite
- 60 g farinha
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de azeite
50 λεπτ.
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 min
Lasanha de peixe
1h 5min
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1 godz. 40 min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 λεπτ.
Bacalhau espiritual
50 λεπτ.
Soufflé de peixe
1ωρ. 10 λεπτ.
Soufflé de peixe
1ωρ.
Empadão de peixe e ervilhas
1ωρ. 30 λεπτ.
Lasanha de bacalhau
1 godz. 50 min
Quiche de frango com abóbora
1ωρ. 30 λεπτ.
Bacalhau com “natas”
50 λεπτ.