Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g batata-doce cortada em pedaços
- 60 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 250 g água
- 3 c. chá de azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 690.7 kJ / 165.1 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 109.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
O 1º puré de pescada
30min
Puré de pera
15min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45min
Puré de maçã
15min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30min
Puré de peixe e legumes
35min
Puré de maçã, pera e banana
15min