Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 2 EL natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 270 g Wasser
- 100 g Kartoffeln, gekocht, in Stücken
- 600 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Salz
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe
Belag und Fertigstellung
- 1 - 2 EL natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (2-3 mm)
- 100 g gekochter Schinken, in Scheiben
- 1 Tomate, in Scheiben (3-4 mm)
- 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Pizza Margherita
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizzette "Tricolore"
1 Std. 30 Min
Pizzakipferl
40min
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1 Std.
Pizza auf ligurische Art
1 godz. 50 min
Pizza Margherita
1h 35min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1ωρ. 45 λεπτ.
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 godz. 50 min
Badischer Flammkuchen
1 Std.