Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 4 huevos
- 20 g de aceite de oliva
Relleno y raviolis
- 30 g de trufa negra fresca
- 20 g de queso parmesano rallado
- 250 g de requesón
- 20 g de mantequilla
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Cocción de pasta rellena y salsa
- 20 g de mantequilla
- 15 g de aceite de oliva
- 15 g de harina
- 50 g de agua
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- 20 g de trufa negra fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2681 kJ / 640 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 34.9 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 213.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos artesanos
1 Std. 30 Min
Carpaccio de pulpo a feira
3h 30min
Polos de mango
6hod. 20min
Crema de anguila ahumada
40min
Macarons salados
4h
Vieiras con dos salsas
45 min
Mezcla de siete especias
5min
Ajoblanco de melón
8 godz. 45 min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Torrijas leche condensada con fresa y crema inglesa
40min
Porchetta al horno con guarnición
3 Std.
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20 min