Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour la poêle
- 100 g de lard fumé, détaillé en cubes (2-3 cm)
- 450 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes (3 cm)
- 10 g de farine de blé
- 150 g de carottes, émincées en rondelles
- 300 g de vin rouge corsé
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3082 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 79 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 28.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Bœuf bourguignon
2h 30min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Cuisse de dinde à la moutarde
1 godz.
Blanquette de veau
1u. 15min
Blanquette de veau
1 godz.
Pot-au-feu
1h 35 min
Bœuf carotte
1h 35 min
Bœuf carottes
2 Std.
Poulet de la "Mère Blanc"
1u. 15min
Lapin à la provençale
1 godz.