Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 1000 g carne seca cortada em tiras médias
- 20 g coentros
- 1000 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g óleo, mais q.b. p/ untar
- 300 g tomate em pedaços
- 1 pitada de pimenta
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 pitada de sal (optioneel)
Puré de mandioca
- 50 g queijo mozarela
- 800 g mandioca cortada em pedaços
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g manteiga
- 200 g leite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3532 kJ / 845 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curau de milho verde
30min
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1 godz. 10 min
Canjica
13 Std. 35 Min
Escondidinho de carne seca
1 godz. 55 min
Cuscuz à paulista
1 godz. 25 min
Creme de milho verde
25 min
Farofa
30min
Fatias húngaras
1h 50min
Kibe assado
1 godz. 20 min
Requeijão Cremoso
1h 30min
Molho vinagrete
15min
Pasta de cebola e alho
15min