Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de empada
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
-
80
g banha
of 80 g manteiga -
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 ovo
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g cebola
- 100 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 1 frango partido em pedaços (1000 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 10 g molho de soja (optioneel)
-
1 ½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 ½ cubo de cubo de caldo de galinha (para 0,5 l) - 1 pitada de pimenta
- 60 g farinha
- 2 gemas de ovo batidas
- 1 ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salpicão de frango
40min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Molho branco
20 min
Pastel de carne
3h 15min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Massa de pão
1h
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30min
Baguete
3 godz. 45 min
Purê de batata
50min
Lasanha bolonhesa
2h 30 min
Claras em neve
5 Min
Pão de ló
1h 50min