Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de empada
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
-
80
g banha
of 80 g manteiga -
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 ovo
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g cebola
- 100 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 1 frango partido em pedaços (1000 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 10 g molho de soja (optioneel)
-
1 ½
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 ½ cubo de cubo de caldo de galinha (para 0,5 l) - 1 pitada de pimenta
- 60 g farinha
- 2 gemas de ovo batidas
- 1 ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadinha de palmito
1 godz.
Bolo de banana
1 godz.
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1h 10min
Massa aerada (podre)
20 min
Pastel de carne
3h 15 min
Farofa de flocos de milho com banana
25min
Bolinha de mandioca recheada
45 min
Bolo de limão
55 min
Strogonoff
1 godz.
Brigadeiros
1 Std. 30 Min
Claras em neve
5min
Pão de ló
1 Std. 50 Min