Compatibele versies
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les keftas
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignons nouveaux
- 900 g d'épaule d'agneau désossée hachée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
La sauce au poivron
- 300 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 400 g de tomates pelées au jus
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de pommes de terre, émincées en fines rondelles
- 350 g de tomates, émincées en fines rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2400 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 41.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastilla au poulet
1 godz. 10 min
Pain marocain
2 godz. 45 min
Chakchouka multicolore
35min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15 min
Harira
7h
Biryani de poulet
55min
Crevettes à la chermoula
40min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Soupe à l'orientale
12 Std. 30 Min
Pizza lahmacun à la turque
1h
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 godz. 55 min