Compatibele versies
Canelones de atún fresco con bechamel de calabacín
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canelones
- 60 g de cebolla
- 30 g de pimiento verde
- 50 g de calabacín
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de tomate frito estilo casero
- 250 g de atún fresco en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 12 placas de canelones precocidas
Cobertura de calabacín
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de calabacín en trozos
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 5 filetes de anchoa en aceite
- 2 - 3 hojas de albahaca fresca
- 100 g de nata
Para gratinar
- 30 g de queso parmesano rallado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1980 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 24.05 g
- Koolhydraten
- 31.71 g
- Vetten
- 17.84 g
- Vezels
- 3.63 g
Alternatieve recepten
Lasaña boloñesa con champiñones
1 godz. 45 min
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2 Std. 10 Min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Berenjenas rellenas de atún
30min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Hamburguesa de salmón
20 Min
Lasaña de pollo y espinacas
1 Std.
Pimientos del piquillo rellenos de atún y queso
30min
Rollitos de berenjena con jamón
50 Min
Albóndigas de bonito
45 Min
Hamburguesa de merluza y gambón
10min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.