Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bakłażan (ok. 400-450 g)
- 6 ząbków czosnku
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 5 g papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych
- 30 g oliwy z oliwek
- ½ łyżeczki soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki (optioneel)
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (optioneel)
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 2172 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sycylijska caponata
30 Min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 Min
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1sa
Pasta Mutabal z podpłomykami
1h 35min
Tapenada z zielonych oliwek
10 Min
Hummus z domowym tahini
25 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 Min
Pasta z bakłażana
55 Min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 Std. 40 Min
Chutney z czerwonej cebuli
24h
Tapenada
5 Min