Appareils et accessoires
Dubai pistachio macarons
Prép. 40min
Total 2h
32 pieces
Ingrédients
-
kataifi pastry50 g
-
blanched almonds60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
icing sugar110 g
-
egg whites100 g
-
white sugar100 g
-
gel food colouring (green - see Tips)
Kataifi filling
-
shelled unsalted pistachio nuts35 g
-
pistachio cream (see Tips)170 g
-
tahini15 g
Chocolate
-
dark chocolate broken in pieces (2 cm)125 g
-
coconut oil1 tsp
Assembly
-
edible gold leaf to decorate
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
21.3 mg
Protides
2.3 g
Calories
483.4 kJ /
115.5 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
13.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pistachio
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Roti John
30min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Cauliflower Mash
Pas d’évaluation
Creamy Feta Dip
5min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Beef Rendang
1h 35min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Indonesian Vegetable Spring Roll
Pas d’évaluation
Mango sago pudding
35min
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation
Fondant au chocolate
50min