Appareils et accessoires
Rice Wine Fish Fillet
Prép. 10min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)110 g
-
sugar1 tsp
-
water890 g
-
corn starch2 tsp
-
white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)300 g
-
cooking oil1 tbsp
-
spring onion sliced1 stalk
-
ginger, fresh sliced5 g
-
wood ear mushroom, fresh50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
180.5 mg
Protides
34.3 g
Calories
1849.7 kJ /
442.1 kcal
Lipides
20 g
Fibre
18.1 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
26.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Indonesian Vegetable Spring Roll
Pas d’évaluation
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Brown Rice Congee
30min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Ginger Coriander Steamed Fish
Pas d’évaluation
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Stir Fried French Beans
15min