Appareils et accessoires
Kimchi Tofu Soup
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1405.2 mg
Protides
13.5 g
Calories
868.1 kJ /
207.5 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Onsen Eggs
50min
Ginger Coriander Steamed Fish
Pas d’évaluation
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Hand Ripped Cabbage
20min
Cereal Prawns
30min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Homemade Soy Milk
30min
Sambal Kangkung
10min