Appareils et accessoires
Kam Heong Chicken
Prép. 10min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
chicken cut into 4 cm pieces500 g
-
light soy sauce2 tsp
-
oyster sauce2 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
cooking oil plus extra 1 tbsp50 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves3
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
curry leaves10 g
-
fresh lemongrass white part only1
-
bird's eye chilli (chilli padi)5
-
curry powder1 ½ tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
sugar2 tsp
-
water60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
629.6 mg
Protides
28 g
Calories
2060.6 kJ /
492.5 kcal
Lipides
35.9 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
17.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Char Kway Teow
25 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Sambal Tumis
1 godz. 10 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Sambal Kangkung
10 min
Ayam Balado
45 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Ayam Paprik
30 min
Mee Goreng Mamak
20 min