Appareils et accessoires
Nourishing Snow Pear Dessert
Prép. 10min
Total 1h
6 portion
Ingrédients
-
pear peeled, deseeded, cut into 8 pieces400 g
-
lotus seed, dried30 g
-
water1400 g
-
dried white fungus soaked, cut in small pieces (see tips)25 g
-
rock sugar to taste60 - 80 g
-
Chinese red dates seeds removed2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
20.3 mg
Protides
4.1 g
Calories
799.7 kJ /
191.1 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
24.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
48.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Pas d’évaluation
Sambal Brinjal
40min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Stir Fried French Beans
15min