Appareils et accessoires
Stir Fried Clams With Basil
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
fresh ginger10 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies10 g
-
spring onion sliced30 g
-
fermented black soybeans (optionnel)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
soy sauce15 g
-
sugar1 tsp
-
rice wine30 g
-
water80 g
-
clams500 g
-
Thai basil leaves40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
3843.1 mg
Protides
77.7 g
Calories
2957.5 kJ /
706.9 kcal
Lipides
25.6 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
32.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon en croute
50min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Avocado Tuna Boats
30min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Fish and Zucchini
35min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min