Appareils et accessoires
Shanghai Mooncake
Prép. 20min
Total 50min
15 pieces
Ingrédients
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
1343 kJ /
321 kcal
Lipides
19.5 g
Fibre
0 g
Glucides
33.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mooncake Moments
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Shrimp Omelettes
35min
Sugar Pie
45min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Hornazo
Pas d’évaluation
Italian Easter bread
3h 50min
Trout mousse
5min
Berry Mojito Mocktail
Pas d’évaluation
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Orange curry dressing
10min
Chili Oil Noodles
30min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Charcoal bao buns
1h 50min