Appareils et accessoires
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Prép. 20min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
zalmfilet, vers, ontveld 4 stukken (ongeveer 150 g per stuk)600 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt100 g
-
tomatenpuree30 g
-
teentje knoflook2
-
honing10 g
-
paneermeel50 g
-
zout¾ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olie om te besprenkelen
-
ui gehalveerd70 g
-
broccoliroosje150 g
-
paprika in blokjes (1,5 cm)150 g
-
wilde rijst mengeling200 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 - 1 ½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
720.7 mg
Protides
48.6 g
Calories
3317.8 kJ /
793 kcal
Lipides
31 g
Fibre
16.8 g
Graisses saturées
6.7 g
Glucides
91.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Portugees crème brûlée
25min
Zalm met rijst en champignons
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min