Appareils et accessoires
Karamel varkensvlees
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
463.3 mg
Protides
30 g
Calories
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Aardappelgratin
1h 10min
Gevulde vis
1h 50min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Vloeibare karamel
25min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Kip met amandelen
25min