Appareils et accessoires
Rijst met rundvlees en broccoli
Prép. 5min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
5952.8 mg
Protides
82.9 g
Calories
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Lipides
40 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
221.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Tomatenmannetjes
Pas d’évaluation
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Kleverige sesamkip
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Brownies van zoete aardappel
1h
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min