Stoofpotje van champignons en worst met gerst

Stoofpotje van champignons en worst met gerst

4.4 5 évaluations
Prép. 5min
Total 55min
4 porties

Ingrédients

  • gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)
    300 g
    300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm)
  • olie
    30 g
  • water
    950 g
  • boerenkool zonder dikke stelen
    30 - 50 g
  • uien gehalveerd
    120 g
  • wortelen in stukken
    80 g
  • selderstengels in stukken
    80 g
    80 - 100 g peterseliewortel, in stukken
  • teentjes knoflook
    3
  • tomatenpuree
    30 g
  • verse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
    300 g
    300 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
  • vleesbouillonpasta
    2 tl
    2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)
  • laurierbladeren, gedroogd
    1 - 2
  • gedroogde tijm
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • parelgerst (zie variatie)
    30 - 50 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Sodium 884.3 mg
Protides 14.5 g
Calories 1398.3 kJ / 334.2 kcal
Lipides 24 g
Fibre 4.1 g
Graisses saturées 7 g
Glucides 17.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...