Appareils et accessoires
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Prép. 30min
Total 9h
2 stuk
Ingrédients
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
2362.9 mg
Protides
56.7 g
Calories
5271.5 kJ /
1260 kcal
Lipides
55.9 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
19.9 g
Glucides
141.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Kleine carnaval beignets
Pas d’évaluation
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Soefganiots
2h
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Batbout met kaas
30min
Chocoladetaart met Pistache
Pas d’évaluation