Appareils et accessoires
Quiche met kool en broccoli
Prép. 20min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
Deeg
-
meel280 gram
-
boter in stukjes (1 cm)120 g
-
ei1
-
melk30 g
-
zout1 snuifje
Vulling
-
water500 g
-
gemengde groenten (spruitjes, broccoli, bloemkool) bevroren, ongeveer 20 minuten op kamertemperatuur laten komen in de Varoma schaal500 g
-
ansjovis filet, geconserveerd in zout ontzilt en in kleine stukjes3
-
romeinse schapenkaas of pecorino gekruid in stukjes (3 cm)30 g
-
ui in kwartalen50 g
-
spekblokjes80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
eieren4
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
19.7 g
Calories
2104 kJ /
503 kcal
Lipides
30.7 g
Fibre
4.6 g
Glucides
39.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Iedereen Quiche!
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Oesterzwam Soep
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min