Appareils et accessoires
Mosselen Marinière
Prép. 5min
Total 25min
4 portie
Ingrédients
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
948.7 mg
Protides
27.6 g
Calories
1326.4 kJ /
317 kcal
Lipides
10.1 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
16.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Mojito
5min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Verse Tomatensoep
30min