Appareils et accessoires
Minipizza’s
Prép. 20min
Total 1h 20min
16 porties
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water lauw220 g
-
suiker1 tl
-
20 g verse gistgedroogde gist2 tl
-
bloem450 g
-
tomatenpuree100 g
-
fijn zout1 tl
-
tomaten passata150 g
-
mozzarella geraspt300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 16 portie
Protides
7.6 g
Calories
703 kJ /
168 kcal
Lipides
6.2 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Pizza Margherita
2h 10min
Mango mojito
15min
Quinoakoekjes
1h
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Batbout met kaas
30min