Appareils et accessoires
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Prép. 30min
Total 30h
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2260.5 mg
Protides
39.1 g
Calories
3882.3 kJ /
928 kcal
Lipides
33.5 g
Fibre
15.4 g
Graisses saturées
33.5 g
Glucides
126.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Pizza-Burrata
1h 40min
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Tarte Tatin
2h
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min