Appareils et accessoires
Pizza met parmaham en walnoten
Prép. 30min
Total 28h
2 stuks
Ingrédients
Starter
-
gedroogde gist3 g
-
water350 g
-
Italiaanse bloem Type 00300 g
-
suiker10 g
Deeg
-
Italiaanse bloem Type 00125 g
-
griesmeel75 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
zout12 g
-
water250 g
-
azijncitroensap30 g
Pizza
-
olijfolie
-
olijfolie30 g
-
teentje knoflook1
-
300 g witloof, in repenroodlof (radicchio), in repen (zie tip)300 g
-
zout2 snuifjes
-
mozzarella geraspt200 g
-
peper, gemalen1 snuifje
-
griesmeel om te bestuiven
-
olijfolie2 el
-
parmaham gesneden150 g
-
walnoten, gehakt50 g
-
honing2 el
-
blauwschimmelkaas (optionnel)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
4024.5 mg
Protides
73.8 g
Calories
8274.9 kJ /
1977.8 kcal
Lipides
121.2 g
Fibre
10.3 g
Graisses saturées
24 g
Glucides
228.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Pas d’évaluation
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Stoofvlees
3h 10min