Appareils et accessoires
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prép. 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingrédients
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1750.5 mg
Protides
8.5 g
Calories
1525 kJ /
364 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
13.3 g
Glucides
26.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7h
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Zalm met rijst en champignons
30min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation