Appareils et accessoires
Garnaalkroketten
Prép. 1h
Total 24h
18 porties
Ingrédients
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
203.8 mg
Protides
6.2 g
Calories
620.1 kJ /
148.2 kcal
Lipides
6.6 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dit is Belgisch!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Stoofvlees
3h 10min
Verse Tomatensoep
30min