Appareils et accessoires
Groenten met aardappelen en vlees
Prép. 10min
Total 35min
1 portie
Ingrédients
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
831 kJ /
199 kcal
Lipides
12 g
Fibre
2.8 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Paastuin
Pas d’évaluation
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Gevulde groenten
1h 20min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Aardappel- en groentenpuree
40min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Groentensoep
35min