Appareils et accessoires
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
water910 g
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
pasta, dried, type fettuccine340 g
-
olive oil2 tsp
-
onion cut into pieces115 g
-
garlic clove1
-
butter, unsalted30 g
-
artichoke heart, marinated (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream, 35% fat225 g
-
sour cream, any type60 g
-
parsley leaf, fresh chopped8 sprigs
-
basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
black pepper, ground to taste⅛ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1190.6 mg
Protides
26.9 g
Calories
3453.2 kJ /
825.3 kcal
Lipides
47.8 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
23.8 g
Glucides
73.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Step into Spring CA
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Caramel toffees
Pas d’évaluation
Mini Burger Sliders
1h 50min
Cooking Long Pasta
Pas d’évaluation
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Citrus Margarita
10min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation
Baked Pork Tenderloin with Rice
Pas d’évaluation
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Pas d’évaluation