![Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9699E6AE-A5F9-44FF-A34D-1112737018F1/Derivates/0c44869e-70ea-4285-ae5e-0f16b60e2e7d.jpg)
Versions compatibles
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 28 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Stuffed Gnocchi
1小时 20 分钟
English Muffins
3 godz. 10 min
Mint Chocolate Chip Ice Cream
8 Std. 15 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Fruit Galettes (Paul)
1 godz. 25 min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45 分钟
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9h
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™)
50 min
Marinara Sauce
40 min