Appareils et accessoires
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
Prép. 35min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Chipotle Mayonnaise
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
lime½
-
egg yolk from a large egg, room temperature1
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned (undrained)1 - 2
-
salt to taste¼ tsp
-
½ oz plain yogurtsour cream½ oz
Cilantro Salsa
-
yellow onion in pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
chili powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
lime1
-
fresh cilantro leaves only20 sprigs
Corn
-
water24 oz
-
sweet corn cobs silks and husks removed and cobs cut in half3
-
3 ½ oz cotija cheese, grated, to serve (see Tip)Pecorino cheese grated, to serve (see Tip)3 ½ oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
527 mg
Protides
8 g
Calories
1356 kJ /
324 kcal
Lipides
25 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cinco de Mayo
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Sensational Side Dishes
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara
40 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Margarita with Citrus Dust
30 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Chorizo Dip
25 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 Min
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Chicken Fajita Soup
50 Min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min