![Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F1FBB06A-51AC-4681-8F49-2D5CDCA5B3DF/Derivates/958ad2fe-0044-4423-ad51-d60d978cab86.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cilantro Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 oz cilantro, leaves and tender stems (approx. 2-3 bunches)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 3 garlic cloves, to taste
- 1 ¼ tsp salt
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice, (approx. 2 lemons)
Pasta Salad
- 40 oz water
- 32 oz large shrimp, peeled, deveined
- 9 oz asparagus, cut into pieces ( 1 in.)
- 16 oz gemelli pasta, dry
- 1 can sweet corn kernels, drained (approx. 15 oz)
- 1 jar roasted red peppers, drained, cut into strips, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 113 g
- Lipides
- 40 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Garlic Shrimp
35 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min