Appareils et accessoires
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
Prép. 10min
Total 1h 30min
12 portions
Ingrédients
-
olive oil plus extra to grease4 oz
-
lemons (approx. 2-3 lemons), unpeeled, quartered, seeds removed9 oz
-
large eggs3
-
plain yogurt6 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
sugar to taste10 - 12 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt½ tsp
-
confectioners sugar to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
164.7 mg
Protides
5.4 g
Calories
1440.2 kJ /
344.2 kcal
Lipides
18.2 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eco-Friendly
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
No Starter Sourdough Bread
23 godz.
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Berry Duo
10 min