Appareils et accessoires
Risottata Aziatische noedels met groenten
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
knoflookteentje1
-
verse gember geschild, in plakjes gesneden (2 mm)1 cm
-
verse rode peper1
-
venkel in plakjes gesneden (2 cm)100 g
-
sesamolie25 g
-
prei in reepjes gesneden (5 mm)120 g
-
wortel in staafjes gesneden (5 cm x 5 mm)250 g
-
250 g Chinese vermicellirijstnoedels250 g
-
lauw water1200 - 700 g
-
sojasaus50 g
-
zoete chilisaus90 g
-
boerenkool in reepjes gesneden (1cm x 5cm)150 g
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
933.4 mg
Protides
8.1 g
Calories
1639.8 kJ /
391.9 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
73.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Risottata
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Pittige Goulash met Donker Bier
Pas d’évaluation
Miso Udon Noedels
20min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Risottata met kip en champignons
40min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min