Appareils et accessoires
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2666.9 mg
Protides
36.2 g
Calories
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
17.3 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
96.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Sup Buntut
3h
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Pas d’évaluation
Lamb with Rosemary Potatoes
Pas d’évaluation
Char Kway Teow
25min
Soy Sauce Prawns
30min
Ayam Paprik
30min
Big Mac Style Wraps
40min
Lamb fajitas
30min