Appareils et accessoires
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Prép. 25min
Total 50min
4 portie
Ingrédients
Dressing
-
bruine suiker150 g
-
witte wijnazijn105 g
-
rode porto70 g
-
zout¼ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olijfolie30 g
-
water1000 g
Hummus
-
peterselie, vers afgeplukt8 stengels
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt450 g
-
water200 g
-
tahin100 g
-
citroensap30 g
-
olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
teentje knoflook1
Champignons en afwerking
-
water30 g
-
champignon de Paris, vers in vieren of achten gesneden, afhankelijk van de grootte300 g
-
olie20 g
-
kerstomaten150 - 200 g
-
zout voor kruiden
-
peper, gemalen voor kruiden
-
rucola40 - 60 g
-
granaatappelpitten voor garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1033 mg
Protides
16 g
Calories
2882 kJ /
689 kcal
Lipides
37 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tiramisu Smoothie
5min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Groente-Omeletten
30min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Hornazo
Pas d’évaluation
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Groentepannenkoekjes
20min
Vegetarische chili
35min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min