Appareils et accessoires
Bietencarpaccio met Burrata
Prép. 15min
Total 1h 25min
8 portie
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optionnel)2 el
-
pecannoten (optionnel) gehakt2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
436.8 mg
Protides
9.1 g
Calories
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Lipides
24.7 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
12.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Cheesecake likeur
10min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Speltbrood
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation