Appareils et accessoires
Pizza-Burrata
Prép. 30min
Total 1h 40min
4 stuk
Ingrédients
-
water1470 g
-
verse gist5 g
-
360 gram witte speltbloem, en nog wat te bewerkenItaliaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken360 gram
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie en een beetje meer voor het invetten60 gram
-
citroensap10 g
-
pecorino in stukken25 g
-
Parmezaanse kaas 25 g fijngehakt en 25 g in plakjes, voor garnering50 gram
-
basilicum, vers geplukt en in fijne reepjes gesneden35 gram
-
teentje knoflook1
-
pijnboompitten geroosterd10 g
-
peper, gemalen½ tl
-
150 g gehakte tomaten, uit blik, in stukkentomaat in stukken150 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt, gehalveerd50 g
-
kerstomaten gevierendeeld70 g
-
rucola20 g
-
burrata uitgelekt, in stukjes125 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
1294 mg
Protides
23 g
Calories
2820 kJ /
674 kcal
Lipides
30 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
81 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Sinaasappel-currydressing
10min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Vegetarische chili
35min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation