Appareils et accessoires
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Prép. 25min
Total 1h 45min
6 portie
Ingrédients
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1221.5 mg
Protides
28.3 g
Calories
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
47.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Spaghetti Bolognese
40min
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Drie soorten melk cake
2h
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation