Appareils et accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Prép. 30min
Total 1h 45min
8 porties
Ingrédients
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1220 kJ /
291 kcal
Lipides
8 g
Fibre
3 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Halloween-worstvingers
1h
Worstmummies
Pas d’évaluation
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Steak au Poivre
20min
Varkenshaasje in papillot
1h
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min